sajtó

Televíziós megjelenés: 

2012. december 18. Család-Barát Magazin műsor

az MTV Videotárból itt visszanézhető


Riport: 

Népszabadság Online - Mozaik - 2013. 11.11.

Batyuban kerek a világ
Puha és vidám állatfigurák, bájos angyalkák és persze az elmaradhatatlan batyus játékok, amelyek egy pillanat alatt összehajtogathatóak – nem csak a kicsik rajonganak értük, a vásárlók között bizony felnőttek is akadnak, akik magukat lepik meg egy-egy békés, gondtalan gyermekkort idéző darabbal.
Hogyan lesz egy végzett agrármérnökből gyerekjáték-készítő?Nők Lapja Café - 2013. 10. 23. 
  
"Először a két fiam teszteli a játékaimat"

 


Nekem celeb! -interjúsorozat - Zazáleától

 Vissza tudsz emlékezni arra, mikor döntötted el, hogy a továbbiakban főfoglalkozásként ezzel szeretnél foglalkozni?
- Persze! Egyértelműen akkortól számítom tényleges hivatásomnak, mikor a fiúk születése után vissza kellett volna mennem dolgozni a régi munkahelyemre. Elképzelhetetlennek tartottam, hogy napi nyolc óra munka után ugyanolyan lelkesedéssel, kreativitással és intenzitással tudjam folytatni a varrást, mint addig, hiszen az, hogy folytatni szeretném, nem is volt kérdés. Választanom kellett tehát, hogy folytatom azt, amiben otthon érzem magam és amit igazán élvezek, vagy egy olyan területet választok, amelyben nem biztos, hogy én én lehetek. Akkor ez egy nehéz döntés volt, hiszen feladtam a biztosat a bizonytalanért, az állandó bevételt a kiszámíthatatlan jövőért. Azóta már tudom, hogy sok szempontból - a legtöbb szempontból- megérte ezt választani, de azt semmiképpen nem állíthatom, hogy ez  a könnyebbik út.
- Menjünk még jobban vissza az időben: hogyan kezdődött? Ilyenkor az a válasz, hogy "már gyerekkoromban is..", vagy "mindig is..."
- Mint a legtöbb alkotó és kézműves, én is szerettem rajzolni és egész jól is ment, így akkor egyértelműnek látszott, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Valahogy az élet mégis úgy hozta, hogy kerülőúton jutottam el ide, ahol most vagyok - és persze ez nem az, amiről gyerekként  álmodtam, de az álmok megváltoznak az évek folyamán. Eredetileg a Képzőre szerettem volna menni, de addigra már elkanyarodtam másfelé...

 Nyomtatott sajtó:

 Kisalföld - Lilla Magazin, 2013. június 4.

 Kiskegyed Otthona, 2012. március


  Lakáskultúra 2011. április


 Kiskegyed Otthona 2011. április


Nincsenek megjegyzések: