Mégsem :(

Az élet időnként egész más forgatókönyvet ír, mint amire várunk.
Mégsem ez lesz az első vásáros napom. Remélem a jövő héten azért összejön.
Benedek már több mint egy hete betegeskedik, de most tényleg nagyon rosszul van. Lázas, hány és köhög. Persze mindig hétvégéken produkálja a legdurvábbakat, meg ha elutaznánk valahova. Remélem nem terjed ki a vásáros napokra is ez a "szokása".
Persze itthon hagyhatnám valakire, de az én mérlegemen ez nem állna meg. Egyszerűen ez nem az én napom. Lesz ez még máshogy! Mostmár igazán az a fontos, hogy ő meggyógyuljon!

Helyette majd a Meskát töltögetem, úgyis hanyagoltam mostanában...

6 megjegyzés:

Jandó írta...

Benedeknek gyors gyógyulást kívánok!! Sajnálom, hogy így kimaradsz a mostani vásárból. A helyedben én is így döntöttem volna. Nálunk is mindig mindenben valami közbejön, úgyhogy már nem is merek előre tervezni.

zazálea írta...

Gyógyuljatok, az a legfontosabb, gyógyuljatok....

vancsavarr :) írta...

Jobbulást!

Ledorka írta...

Gyors gyógyulást kívánok én is! Ennek most így kellett lennie valamiért (mármint hogy nem mész), de legközelebb sokkal jobb lesz! :)

Dia írta...

Ó, sajnálom, és mielőbbi gyógyulást kívánok Benedeknek!
Sajnos csak most olvastam a bejegyzésedet, kint volt a gouba-n, kerestem az "ismerős" arcokat, de most már tudom, miért nem találtalak :-(
Remélem, már sokkal jobban vagytok!

boGár krea írta...

Köszönöm mindenkinek!
Ma már "csak" lázas volt(van), nem hányt, úgyhogy mostmár mondhatom egyre jobban van(vagyunk). Bár éppen elaludt a drága a padlón fekve... Úgyhogy azért van még mit kialudni, biztosan!

Sajnálom, hogy nem találkozhattunk a Goubán! Egyik kedves barátnőm is meg akart lepni, végül szegény, ő lepődött meg legjobban, hogy nem voltam ott...