Blog túra

Ha picit több időm van, vagy úgy érzem, most megérdemlem a kiruccanást, akkor örömest időzök mások írásai, alkotásai, szépségei között.
Vannak sokan, akiket időnként meglátogatok, kevesebben akiket rendszeresen. Hiába, az idő nagy úr!
Összeállítottam egy minden rendszert mellőző válogatást, ahogyan én magam bóklászom olykor közöttük.Kezdeném egy édes ajánlattal az otthon édes oldaláról. Mostantól a postaládában is kereshetem...FércJudit már a nyárra készül: saját anyagból, saját gombok, saját ötlet alapján! :)
Teszem hozzá, ebben a fura időben, mindenféle nyavalyáktól kínlódva én is nagyon várom az évnek ezt a felhőtlen, ha úgy tetszik kissé felelőtlen időszakát, még akkor is, ha nem igazán az én évszakom. Én már csak ilyen arany középutas, se nem hideg, se nem meleg, szóval olyan tavaszi, őszi lány volnék.Persze vannak kivételek, mert például a babáimat, mikor picurik voltak, nem hagytam kirakni az ágyunkból. Egy út volt csak, ez. :) De ezen a képen látható megoldás minden vitát megelőzhetett volna. A gyermekszoba blogon találtam rá, a PAM terméke.Hogy a "konkurencia" előtt is fejet hajtsak, megmutatom Szarvasmici kalóz manóját és Tatjana Sandrinját.
Egyik szebb, mint a másik.
Igazából nem konkurenciák ám, hanem példaképek. Pszzt!


Úgy látom, sikerült felváltva lakberendező és kreatív blogokat ajánlanom, így legyen az utolsó szintén egy lakás dekoráció, ezúttal saját másik blogomról,az Otthon teremtőről egy kicsi, de csöppet sem mellékes helység díszítéséről, konkrétan a sajátunkról.1 megjegyzés:

Fércművek írta...

Köszönöm és ugyan nekem sem kedvencem, de éljen a nyár! :)