December 3.

Mai meglepetéseim egyike egy olyan ajándék, amit panyizsuzsinál nyerhettek meg. Két marokállatka és egy batyus vár gazdára, jövő hét péntek délig lehet jelentkezni értük.



A másik pedig akkor jön jól, ha azonnal kell egy kis segítség. Amennyiben otthoni teendőket ütemeztetek be mára, szükségetek lehet rá. És ha már a család legkisebb tagjai elég sokat "segítettek" és végre haladni szeretnétek, akkor valahogy le kell őket kötni egy időre. Erre lehet jó módszer egy közösen kiválasztott karácsonyi kifestő.
Valószínűleg számtalan témában van már otthon, de kereshetünk olyat, ami új és tetszik a gyerkőcnek. Rengeteget találhatunk az interneten (böngészőbe beírva: karácsonyi kifestő vagy christmas coloring), például itt, de még számos másik oldalon is.
Persze, hogy ne pazaroljunk fölöslegesen és a környezettel is törődjünk (mert ezt sajnos karácsony környékén sokan elfelejtik!) nyomtassuk olyan papír hátuljára, amit egyszer már használtunk, de nincs szükségünk rá.
Aztán elő a színes ceruzákat, krétákat, nekünk pedig a vödröt, az ecetet és a citromot, és kezdheti mindenki a maga dolgát!
(a környezetbarát takarításról itt már értekeztem, én így csinálom! :-))

Nincsenek megjegyzések: