Díszítsünk az ősz kincseivel!

 Az előző bejegyzésben már mutattam néhány egyszerű őszi dekorációt, akkor papírból. Ezúttal még egyszerűbb dolgunk lesz, hiszen csak a természetből összegyűjtött kincseket kell megfelelő módon elrendezni és máris tökéletes díszei lesznek otthonunknak. 
Nézzük tehát a díszeket. Egy-egy falevél, lepréselt növényi rész bekeretezve, a polcra állítva, falra függesztve valódi műalkotássá válik. Ha vannak olyan képkereteink, amiben cserélgetjük időnként a képeket, talán ez lehet a leggyorsabb, legegyszerűbb és egészen olcsó módja annak, hogy otthonunk hangulatát megváltoztassuk.




 Terméseket, gallyakat, gyümölcsöket csoportba rendezve festmények csendéletét varázsolhatjuk a lakás fókuszpontjain, a  komódon, lerakóasztalon, polcokon.







Ünnepi ebédekhez, vacsorákhoz is méltó asztaldíszeket köthetünk érett, piros almából, levelekből, ágakból, bogyós termésekből.



 Természetesen nem kell megállnunk az ajtónál, hasonló anyagok felhasználásával szolid, ízléses - tökmentes - dekoráció hívogatja az érkezőt már a bejárat előtt.






Nincsenek megjegyzések: