Helló április!

Sok tervem volt márciusra, ám csak egy részük valósult meg.
Márciusban a boGár krea műhelyből többek közt sok nyuszi és madárka talált új gazdára, a blogon pedig a húsvéti készülődés került a fókuszpontba.
Az elmúlt két hét nagyobb terveit keresztül húzta egy makacs betegség, így kényszerű pihenésben volt részünk a kisebbik gyerkőccel. Ezért aztán a nagytakarítás még várat magára és sajnos a műhely rendezésének nagy része is. Viszont a kertben már elkezdtem a díszbokrok metszését, a díszfüvek és a száraz termésükkel télen is díszítő virágosok levágását. 
Ez a hónap Sherlock Holmes-é lett, ami a könyveket illeti. A második kötet bizony átlóg áprilisra, de mivel az összes történetről van szó, azt hiszem ez megbocsájtható.


Reményeim szerint áprilisban haladhatnak a dolgok rendes ütemükben. 
Holnaptól jövő vasárnapig tart a tavaszi szünet a fiúknak, szeretnék velük sokat játszani, kirándulni, kertészkedni, együtt lenni. A húsvétot nyugodtan, kellemesen tervezem eltölteni a családdal.
Túl a húsvéti hajtáson áprilisban folytatom egy új kollekció összeállítását, elkészítését. Erről eddig még nem írtam, de hamarosan beszámolok a részletekről is. 
Szeretném befejezni a műhely átrendezését.
A kertben pedig készül a magas ágyás, így bízom benne, hogy végre idén nem csak a kerti munkát élvezhetem, hanem a termést is! Átültetek, rendezgetek, virágokat telepítek. És nagyon élvezem! :)

***
Nektek milyen terveitek vannak áprilisra?
A márciusiakat sikerült teljesíteni? 
***


Nincsenek megjegyzések: