Az én Valentinom: Bálint

Vasárnap Valentin nap. Mini ünnep, ha úgy tetszik. Pont egy pirítósnyi. Egy lusta hétvégi reggelbe éppen belefér. Nálunk ennyi elég is...


Aki többet szeretne kihozni belőle, annak is van néhány ötletem.
Egyelőre maradjunk az ehető meglepetéseknél. Némi ügyességet igényel a churros szív formájának kialakítása, de igazán ínycsiklandó és látványos édesség lesz a végeredmény, érdemes kísérletezni!

forrás: supergoldenbakes

Ha pedig még több időnk van - mikor máskor, ha nem hétvégén? -, akkor ezt a csoda kalácsot is megsüthetjük. Nem ördöngösség ez sem, de kell hozzá kitartás! Képes leírását lépésről lépésre megtaláljátok itt.

forrás: bellyfull

Dekoráció gyanánt - vagy délután alkotós programként a srácokkal - hajtogathatunk felfújható papír szíveket. Készítésének részletes leírása a képre kattintva elérhető.

forrás: jesus-sauvage

A piros nem az én színem. Karácsonykor jöhet, de máskor rendkívül idegennek érzem magamtól. Viszont a mély, bordóba hajló árnyalatát szürkével társítva egész jól viselem (egy kis korallal kiegészítve még jobb). Ezért is tetszett meg ez a füzér. Könnyedén elkészíthető, letölthető sablont is találtok  hozzá itt.

forrás: Landeelu

És persze itt vannak a jó öreg képeslapok, amiket vásárolhatunk is, de sokkal személyesebb, ha magunk készítjük. Az én kedvenceim ezek:

forrás: The Perfect Palette
forrás: Etsy - shop3xu

forrás: Etsy - theadoration

Korábbi összes Valentin napos ötleteimet itt érhetitek el.

Nincsenek megjegyzések: