Rézi

Mostanában valahogy nem halad úgy a varrás. :( Biztosan a tavasz az oka. Meg, hogy ennek ellenére mégsincs jó idő. A gyerekek sem gyógyultak meg rendesen még...

Azért csinálgatom, csak lassan. Most egy kicsit Katókát gondolotam újjá. Így lett belőle Rézi. (Nekem jobban tetszik...:))
Babásítottam, vagyis cimkemániás nyálcsorgatóknak készült, mint amilyen az unokahugicám. :) Jól rágható, mindene hímzett, varrott, így mosható is.


És ha már totyog is az illető, kézen, vagy lábon ragadhatja őkelmét, akár egy kis szatyrot, és már cipelheti is magával.


Már készülnek a testvérkéi is, de még mindegyiküknek van némi testi hiányossága. (Leginkább arci...)
Több kép, és leírás itt.

(Most újra egy falvédő következik, úgyhogy lehet, hogy csak egy hét múlva kerül ide valami új...)

10 megjegyzés:

Zsófi írta...

Ez a baba rendkívül jól sikerült!
Nagyon tetszik. :-)

(Ezt tutira mindenki utánozni fogja. ;-D)

eszterda írta...

De tündéri babuci!!!

Aledi írta...

Ó, nagyon édes lett. Szépek a színei, és tündéri a pofija.

Ledorka írta...

Csuda édes! Tényleg egész más, mint Katóka - szerintem sokkal szebb, jobb, pedig Kató se volt kutya. :)) Ötletes, szellemes, és a címkék minden gyereknél be fognak jönni. :)

Kaccat írta...

Nagyon ötletes, és nagyon szép és kedves :-)
Ha már Rózsaszín Pöttyök úgyis eltalálta, hogy mindenki utánozni fogja, nem bánod, ha megpróbálom saját használatra megcsinálni?

Barbi írta...

Rézi édi! :) Látom, neked is sikerült kiszélesedni! :)

Judit írta...

Nem vagyok rózsaszín rajongó, de egy ilyen babával ellenék:)))Imádom a színeit, és olyan kis formás, jók az arányai nagyon!

Jandó írta...

Már Katóka is nagyon tetszett, de Rézi valahogy teljesen más. Nagyon-nagyon jó lett, irtó édi. A haja meg olyan, mint az afikai babáké. :)Jó ötlet a címke, biztos sikere lesz.

boGár krea írta...

Köszönöm mindenkinek! :)

Aledi, mostanában lettem rózsaszín rajongó. Eddig mindig túl "lányosnak" találtam. Ruháim közt most sincs még, de ami késik... :)

Lidércke, pont azért készült rá ez a sok címke, mert még nem hallottam olyan gyerekről, aki nem imádja. (Bár állítólag van ilyen is...)

Kaccat, nyugodtan. Igazából nem én találtam fel a spanyol viszt. Egyszer régen, már nem tudom hol láttam egy babát, aminek címkékből volt a haja, de már arra sem emlékszem milyenből, meg magára a babára sem. Most valahogy beugrott maga az ötlet. Illetve most volt a már említett unokahugom névnapja, és neki készítettem az első verziót, és tetszett...

Barbi, igen. Itt is köszönöm a linket. (Bárcsak kizárólag a blogra vonatkozna...:))

Judit, örülök, hogy tetszik. És ha még meg is fognád... Annyira szeretem ezeket a finom szövésű pamut anyagokat, olyan jó puhák!

krisz írta...

Nagyon édes lett a Rézi!Jó ez a sok cimke!Meg az arca is nagyon eredeti!