Hétvégi beszámoló

Ígértem, hogy ma megosztom veletek az örömteljes hétvégénket. Nem tudok fontossági sorrendet felállítani, így haladok idő rendben.
Pénteken panyizsuzsi kisorsolta a galambomat, amit Pásztohy Panka nyert meg. (Egyébként nála holnapig lehet játszani...)
Szombatra Szentendrére terveztünk egy kirándulást, skanzen látogatással, városnézéssel.
Idő közben kiderült, hogy Panka is ott lakik, így sikerült egy személyes ajándék átadást-átvételt lebonyolítanunk. Aminek, mondanom sem kell, nagyon örültem, hiszen nagy tisztelője és kedvelője vagyok Panka illusztrációinak. És hogy tovább fokozzam, mi is kaptunk egy szépséges nyomatot. Nagyon tetszik és a fiúk is csodájára járnak azóta is. :)


...és remélem hamarosan mi is vízre szállunk! :)

Persze a Skanzen is tetszett, de mivel hatalmas terület, töredékét jártuk csak be, főként, mert a játszóterek valahogy érdekesebbnek bizonyultak minden másnál...


Aztán lett vasárnap is, és persze Gouba. Csodás idő, szuper hely, kivételesen sok nézelődő, kedves vásárlók, rugalmas, segítőkész szervezők.
De ami a legnagyobb élményem volt, hogy találkozhattam Aledivel, aki szintén kint árusított, és Micivel, aki a fél családdal járt arrafelé. Boldog vagyok, hogy egy picit jobban is megismerhettem őket! Pont olyan kedvesek, vidámak és barátságosak mindketten, mint ahogy képzeltem. :)

Róluk nem, de az asztalról tudok mutatni képeket:


Ha már ennyi jót írtam, nem hagyhatom ki a sorból drága férjecskémet sem, aki ott pózol az utolsó fotón is, és aki már másodszor vásározta végig  velem a Goubát. Pedig annyira nem is élvezi...:)

7 megjegyzés:

Aledi írta...

Irigy vagyok ám :) Pankára, mert megnyerte a galambodat. Rád, mert kaptál tőle képet. Mi is nagyon szeretjük, a lányom kedvencei közé tartozik Berg Judit tündéres sorozata, melyet ő illusztrált.

Én is nagyon örülök, hogy megismertelek, és, hogy élőben is megcsodálhattam az alkotásaidat. A sálas cica volt a kedvencem :)
Minden elismerésem a férjedé. Még nőként sem semmi végigülni egy vásárt. És még mosolygós, és barátságos is volt hozzá, szerintem titokban igenis tetszik neki :)

Khm... és még egy megjegyzés, remélem nem bántlak meg vele. Sokkal szebb, és fiatalabb vagy, mint a profilképeden :)

zazálea írta...

Brigi, a múltkorihoz képest milyen volt most a vásár? Simogattak rendesen az emberek, esetleg vásároltak is? :o)))
Az augusztus 15. továbbra is áll?

(menjetek már nyaralni!!!!!)

patonaifabian írta...

De jó, de jó, így az egész. Ezt a kis vidám hétvégi leírást jó volt olvasni:) Jó pihenést!

boGár krea írta...

Aledi! Köszönöm, egyáltalán nem bántottál meg!:) Már a mosolygós és barátságos is megjegyezte, hogy nem jó az a profilkép.
Mire összepakoltunk, addigra azért már nem volt olyan mosolygós...

Zazálea! A simogatás örök. :)
Az agyam mostmár leginkább a nyaraláson jár, pedig most kell varrnom az azt követő vásárra.

Patonaifabian, köszönöm! Már várom nagyon az igazi nagy pihenést, de azért ma is tartottam egy kicsit. A vásárt követő napokon mindig lazítanom kell, ha tehetem.

Lányok, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem olyan furcsa ezeket a blogon használt neveket írni megszólításként, mikor tudom az igazi keresztneveket. Persze azt nem tudom, ki nem akarja a valódi nevét közönség elé tárni, így nem teszem másnak. Ti hogy vagytok ezzel?

DoRcY írta...

A vásározás azért amellett, hogy nagyon felüdítő dolog, szerintem kemény munka is. Főleg egy több napos :) Szóval gratula a párodhoz és kitartásához! :D Engem is mindig elkísér az enyém!

A skanzent pedig egyszer nagyon szeretném látni :)

Aledi írta...

Érdekes, én a nevekkel fordítva vagyok, annyira megszoktam a nick-neveket, hogy néha nem ugrik be a rendes név. És az Aledi is úgy hozzám nőtt :) De nem zavar, ha neten is Adélnak szólítanak, végülis azt még jobban megszoktam. Azért az néha furcsa, mikor a sógornőmet Katafoltnak szólítom a fórumon :)

Pásztohy Panka írta...

Én is nagyon boldog vagyok a galambtól, írtam is róla, ha nem baj:)