Megismertek?

Észrevettétek már az új fejlécemet? Ez már az új arculat része.
Hétvégén már új logóval, ebből következően új névjeggyel, szórólapokkal leszünk ott a vásáron. Remélem azért így is megismertek majd!
Kis látogatóink ez alkalommal kifestőket kapnak, melyek a már ismert figuráimat ábrázolják.
Persze maguk a játékok is várják már gazdáikat!


Készülnek új nyakláncok is, nem csak kicsiknek. Sőt!


Nekik inkább masni formájú filc hajcsatokkal készültem. Íme a szín választék:


 Mivel folyamatosan és teljes erőbedobással készülök, ezért már most leírom, hogy
Ha a Kalandparknál vagy a Játszóháznál balra fordultok, elhaladtok a színpad előtt, akkor a Baba- és gyerekszoba designszigetek között megtaláltok minket is a 48/C4 standon.
(Egyszerűbben: a színpadtól balra a hatodik kuckó a legszélén. :))Persze ne feledkezzünk meg a Csillagösvény Waldorf Iskolában november 19-én, szombaton 10-18 óráig megrendezésre kerülő kézműves vásárról sem.  Mivel két helyen sajnos nem tudok személyesen ott lenni, ezért Ritánál (Zazáleánál) keressétek munkáimat, amennyiben ez közelebb van hozzátok (bármely értelemben).Az új arculat grafikai munkáját egyébként Rita (Zazálea) férje készítette. Ajánlom szíves figyelmetekbe!
(Nem hiszem, hogy egy álom munka volt, mert határozott elképzeléseimből kifolyólag elég kevés alkotói szabadságot kapott szegény, mondhatni szinte semmit, de így is nagyon készségesen vállalta. Tökéletes megelégedésemre. :-))
.
.

5 megjegyzés:

Ledorka írta...

Nagyon szép az új fejléc! :) A (mű?)bőr cicák is ott vannak a szeren, a kifestő meg remek ötlet! Nagyon beindultál, sok sikert! :)

Tündérlátta írta...

Nagyon tetszetős az új dizájn! Letisztult, mutatós!

boGár krea írta...

Köszönöm lányok!
Dorka! Kimondhatatlanul izgulok, és félek is, de ezt is ki kell próbálni. A cicák amúgy textilbőrből vannak (Zazától kaptam), tényleg nagyon mutatósak, pont olyan jó dolgozni vele, mint a filccel és strapabíróbb annál.

zazálea írta...

megírhatom a blogon, honnan van a fejléc, s miegymás, Brixa??

boGár krea írta...

Persze Rita! Akkor én is ide írom. Nem tudtam lehet-e? Majd át is linkelem ide jó?