Helló 2015, Isten veled 2014!

Az év végéhez érve többnyire - legalább a munkámat tekintve - összegezni szoktam, mi minden történt az elmúlt tizenkét hónapban. Jutottam-e előrébb? Mi az amit jól csináltam? Mi az amin változtatnom kell majd?
2014-ben az online kapcsolatok kerültek előtérbe, a vásározást minimálisra csökkentettem. Ezzel egy időben azonban sokkal több figyelmet szentelhettem a családomnak, így most először mondhatom el, hogy valamiféle tökéleteshez közeli egyensúlyt sikerült megtalálnom a két terület között. Mivel számomra ez igazán fontos, mondhatom elégedett vagyok.


Az is nagy örömmel tölt el, hogy sokan megtaláltok a webes felületeken keresztül is, a boGár krea facebook oldalát követők száma már jócskán meghaladja a háromezret. (A blog látogatottsága nem csak az én szerényebb jelenlétem miatt csökkent, hanem a közösségi oldalak népszerűsége és az internetezők felhasználói szokásainak megváltozása miatt is. Meglátom, ez ügyben tehetek-e valamit...)

 2014-ben is sok újdonságot készítettem. Szerencsére nem csak én, de ti is megkedveltétek őket.  Ezeket gyűjtöttem össze a következő képeken a teljesség igénye nélkül.


Sikerült végre beszereznem igazi bevarrható csörgőket, így már semmi akadálya nem volt, hogy a legkisebbeknek ne csak a szemét, száját, tapintását gyönyörködtessem, de egyúttal a fülüket is. :)


A baglyok népszerűsége töretlen, így a marok figurák és ékszerek mellé elkészültek az első kulcstartók is.


Megújult a pólyások formája is, illetve a pólya nélküli bébi állatok is elérhetőek lettek.


A batyus barátok is kikupálódtak, kaptak aprócska karokat, lábakat. Így formásabbak, mégis ugyanolyan jól markolhatóak, mint elődeik.


Hiánypótlóként egyesével is elérhetőek saját pici ágyikóban. Nagyon szeretem őket, ahogyan ti is! :)


Személyes kedvenceim az immár fém ékszeralapra készülő textil nyakláncok.


Keresztelőre, születésre és egyéb családi ünnepekre személyre szóló faliképeket kértetek tőlem. És milyen jól tettétek!


Lassan én is elfogadom az új "ünnepeket", szokásokat. Így készültek el az első denevérek halloween-re.
Karácsonyra természetesen mindig van valami más, új az előző évekhez képest. Most piros-fehérben az apróságok:


Fogadalmat nem teszek, nem hiszek abban, hogy ennek pont az Újév első napja lenne a helye. Ha valamin változtatni szeretnék, arra az év bármely napja tökéletesen megfelel. Persze vannak terveim 2015-re is - ami azt illeti elég nagyok és fajsúlyosak -, de hogy mi valósul meg belőlük, az majd menet közben kiderül.
Szeretnék mindenesetre kicsit többet blogolni az előző évhez képest, új figurákat hozni nektek, ahogy ez már évről évre így van. Ami pedig a legfontosabb: szeretném megtartani azt az egyensúlyt a család és a munka között, amit mostanra sikerült kialakítani.

Kívánom nektek is, hogy legyenek 2015-re új vagy már megkezdett, nagyobb vagy kisebb, különleges vagy mindennapos terveitek, sőt akár az összesből néhány! És ha ezeket kitűztétek, akkor sikerüljön megvalósítani!

Köszönöm, hogy itt voltatok tavaly! Várlak benneteket ebben az évben is!

2 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Hű, nem is tudom, hol kezdjem. Előbb magyarázkodok, azt hiszem, tudom, hol tűntél el a szemem elől, amikor a megszűnő google reader-ből átmásoltam az adatbázist feedly-be, a többszáz követett blogból jópár elveszett, de ez nem mentség.

De hogy a jó dolgokat nézzük, itt vagyok és olyan vastagon véslek be a digitális listámba, ahogy csak tudlak. Régebben is szerettem az alkotásaidat, de ezzel az összefoglalóból egyik ámulatból a másikba esek... Nem is tudok mit kiragadni, mert ahogy görgettem, egymás után sóhajtoztam és vinnyogtam, hogy jajjdecukiiiiii!!! Olyan... kedves és szeretetteljes légkör veszi körül az alkotásaidat, jó rájuk nézni! Kíváncsian és most már aktívan várom a 2015-ös bejegyzéseidet! :)

boGár krea írta...

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!
Örülök, hogy ilyennek látod a munkáimat! Igyekszem ezt a szeretetteljes légkört mindenhol kialakítani.
Próbálok aktívan blogolni, hogy ne várj hiába. :) Ebben nem voltam túl jó az elmúlt évben. Na, de majd most! A sok fogadalom mellé ez is befér...

A blog olvasásom nekem is jócskán alább hagyott a kezdetekhez képest, ezen is szeretnék változtatni. Kevesebb fb, több blog. Többet ér pár jó bejegyzés, mint szörfözni a másikon.