Szeretem

..., vagyis inkább megszerettem.
Úgy kezdődött a dolog, hogy G. régóta tervezi egy rendes kávéfőző beszerzését, mert ugyan hétköznap itthon nem kávézik, de hétvégén milyen jó volna nem instant löttyöt inni. Most karácsonyra megérett az elhatározás, kávégépet kapott. Nyilván nem egy profi ipari gépről beszélünk, de utánaolvasott és úgy találta, hogy ez éppen elég jó nekünk és a vendégek előtt sem kell eztán szégyenkeznünk.
Én sosem kávéztam, az illatát viszont imádom, meg a kávéba mártott kockacukrot és tejszínhabot - mint a gyerekek.
Volt ehhez a géphez néhány fajta kapszula csomagolva ízelítő gyanánt. Nagy ötlet a gyártó részéről. Mivel nálunk a család feje csak az eszpresszót issza, így én kóstoltam bele a többibe. Jelentem eladták! Nekem csak a nőies vonalat, de azt teljesen. Úgy értem azokat a kávékat, amiket az igazi nagy szakértők megvetéssel fitymálnak és leginkább a desszert kategóriába sorolhatnak. De azért csak kávé az is! 
Azóta a reggeli vagy a délutáni blogolás, e-mailezés mellé jár egy bögre latte vagy cappuccino. És nagyon élvezem!
Ti kávéztok? Úgy igaziból? Vagy csak mint én?
forrás: Shuffle Prints


3 megjegyzés:

Anett írta...

Én sajnos csak az illatát szeretem a kávénak, de az maga a mennyország. Másrészről nem is nagyon bírom. A nőies vonal viszont tényleg finomabb pl.cappuccino.

Azonban gratulálni szeretnék a blog új külsőjéhez, nagyon tetszik, nagyon jó. Imádom a kék összes árnyalatát. Nem tudom mit fogadtál még meg az uj evre, de a kezdet nagyon erős:)))
Várom a továbbiakat!:)

boGár krea írta...

Én is azt hittem eddig, hogy nem bírom a kávét, de tévedtem. ;)

Köszönöm, nagyon sokat dolgoztam most a blogon, már HTML kódokat látok akkor is, ha becsukom a szemem. Pedig nem is értek hozzá. :)

Majd írok arról is, hogy miért...

boGár krea írta...

Ugye milyen jó? És attól, hogy hétvégi, egyben különleges program is lesz. :)