12 otthon is elkészíthető farsangi jelmez

Olyan ötleteket hoztam most nektek, amit otthon is elkészíthettek. Igaz, van köztük olyan, ami hosszadalmasabb kivitelezést igényel, de a legtöbbjükhöz nem kell különösebb kézügyesség, inkább csak kitartás. Korábbi farsangi összeállításomat itt nézhetitek meg újra.

Cuki indián lányka és bűbájos Piroska a Fácil y sencillo oldalról, ahol sok hasonló tütü alapon készült jelmezt találhattok még. Tütü készítésről Évinél olvastam korábban, lépésről lépésre bemutatja, viszonylag kevés varrással igen látványos eredményt érhettek el.

http://www.parenting.com/gallery/click-to-buy-homemade-halloween-costumes?cmpid=obnetwork

 Tarka és fekete tüll darabokkal és egy nagy fekete kalappal ilyen bűbájos banyát faraghattok lánykátokból. (parenting.com)

.
Carl Fredricksen a Fel! (Up) című meséből. Nagyon édes pofa, valószínűleg a legkisebbeknek áll igazán jól. Több fotót róla Auburn Soul  oldalán nézhettek meg. Leírás nincs hozzá, de néhány színes lufi, műanyag cső maradékokból összeállított járókeret és megfelelő öltözet kell csupán.

http://ohhappyday.com/2012/10/snail-costume/http://ohhappyday.com/2012/10/airplane-costume/

A csiga lányka és a pilóta az Oh Happy Day blogról a kedvenceim - ami a fotókat illeti mindenképp. A képekre kattintva az elkészítést is megnézhetitek, rengeteg fantáziadús másik jelmez mellett.

http://www.wineandglue.com/2013/10/minion-costume-with-easy-minion-hat.html

A Mignonok, idén is kihagyhatatlanok, leírása a wine and glue-nál elérhető.

http://www.iammommahearmeroar.net/2011/10/viking-costume.html

Férfias és rettentő viking, jelmez elkészítése a  i am momma hear me roar oldalon.

pantomim művész

Megfelelő ruha és arcfestés szükséges csak ahhoz, hogy a gyerkőc pantomim művésszé alakuljon. Biztosan lelkes bemutatóra számíthatunk hozzá.

http://www.parenting.com/gallery/no-sew-halloween-costumes-for-kids
Húsgolyó spagettivel egy régi terítő és némi konyhai maradék felhasználásával. :) Ez egy nyerő ötlet lehet a nagyobbak körében. (parenting.com)

http://www.parenting.com/gallery/no-sew-halloween-costumes-for-kids?page=5http://www.parenting.com/article/snowball-costume
Ha szereti a lányka a tarka barka ruhákat és van is neki, könnyedén lehet szivárvány. A hógolyó/hófelhő jelmezhez egy óriási pulcsi, vagy ha anya szeret varrni, akkor némi világoskék polár anyag gyors összevarrása szükséges és sok vatta pamacs. Mindkettő a  parenting oldalairól.

Ha még több ötletre van szükségetek, nézzetek körül jelmezes pintereset albumomban vagy a tavalyi válogatásban.

Kövesd Brigitta costume for kids nevű tábláját a Pinteresten.  

Ti hogy álltok a jelmez készítéssel? Megvan már az ötlet? Esetleg már túl is vagytok a farsangi bálon? 

.

Nincsenek megjegyzések: