Szabadon letölthető naptár oldalak és matricák

Jelenleg a naptáramban saját kezűleg rajzolt lapokat használok, de elkészítettem egy számítógépen szerkesztett változatot is, amit most közkívánatra megosztok veletek, kiegészítve szintén ingyenesen letölthető matricákkal, melyek tökéletesen passzolnak a naptár hasábjaiba.


A naptár elrendezése két oldalon egy hét, balra hétfőtől csütörtökig, jobbra péntektől vasárnapig. A két hétvégi napot egymás mellé tettem, így praktikusabbnak találom. A péntek melletti üres mezőben én heti hála listát vezetek, de remek helye lehet jegyzeteknek, fontos tennivalóknak. (bevásárló listát nem szeretek ide írni, nem tartom olyan fontosnak, hogy megőrizzem későbbre :) )

A hónap nevét és a dátumot kézzel beírhatjátok, de ragaszthatjátok is begépelve, kinyomtatva a szöveget, esetleg szám- és betűmatricákat, nyomdákat is használhattok hozzá.

Mivel nyomtatásánál a két oldal könnyedén elcsúszik egymáshoz képest, javaslom hogy fénymásoljátok inkább össze a lapokat vagy vigyétek el nyomdába, fénymásolóhoz.
A szélesebbre (1,5 cm) hagyott oldalán lyukasszátok ki. (Egyébként azért ekkora, mert a dekortapaszok általános szélessége is ekkora...)
  Ide kattintva letölthetitek az üres naptár oldalakat.

Így mutat az üres oldalpár.

A matricákat kifejezetten ehhez az elrendezéshez készítettem. Színenként öt írható rovat, egy hála lista, valamint két kis nyíl tartozik össze. Így marad két üres nap, amit tovább dekorálhattok képekkel, washi tape-pel, rajzokkal vagy amivel szeretnétek.
A matricákat ide kattintva tölthetitek le. Három A4-es oldalt nyomtathattok belőle, amiben 9 hétre való szettet találtok.

Kilenc hétre elegendő matrica készlet egy csomagban.

Ha etikett papírra nyomtatjátok, akkor könnyen alkalmazhatjátok valódi matricaként, de sima nyomtatópapírral és ragasztóval is remekül működik.
Mutatom, milyen a feldíszített naptár:

A lila hét ilyen lehet.

Feketében sem unalmas. :)

Örömmel veszem a visszajelzéseket, ha kipróbáltátok!
Használjátok bátran, de kérlek csak saját célra! Kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak sem a naptár oldalak, sem a matricák!

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon szép, de sajnos hiába regisztráltam a linkre kattintva a boxba, azt írja,hogy a file törölve lett vagy számomra elérhetetlen. :(

boGár krea írta...

Módosítottam a linken, kérlek nézd meg, hogy most elérhető-e? Remélem így már jó lesz!

Unknown írta...

Köszi szépen a gyors reakciót! Tökéletes! :)

Kati írta...

Szia,
nagyon köszi az inspirációt, nagyon tetszik a naptárad! :)
A kérdésem, hogy a matricák eleve úgy vannak megszerkesztve, hogy passzolnak az etikett-laphoz? és melyikhez? (mert többféle kapható) Vagy csak vegyem meg azt, amelyiket 4sor és 5 oszlopnyi etikett van?
köszi

boGár krea írta...

Kedves Kati!

Köszönöm kedvességed!
Sajnos a matricák nem passzolnak az etikett lapokhoz, így én olyat veszek, amin egy db A4-es matrica van, ebből vágom ki.

Kati írta...

így lesz a legegyszerűbb köszi! :)