Nyuszi ül a hóban...

Tudom, hogy még csak január eleje van, mégis kedvem támadt egy nyuszi varrásához. Persze nem elhanyagolható ok rá, hogy megkaptam karácsonyra Melanie Hurlston: Ezerszínű textilcsodák című könyvét.
Bella nyuszi nagyon megtetszett, de mivel mostanában újra inkább fehér és natur színekben gondolkodom, kicsit átalakítottam... Íme az eredeti:

Melanie blogja egyéb itt található. Nagyon sok színes gyönyörűséget, és keddenként hasznos szabás-varrás tanácsokat találhattok nála.

Szóval az én nyuszim így fest jelenleg:


Ruhácskája hátulról, és ő maga, egy szál bundában:


Az a helyzet, hogy a ruha méret nem passzol igazán, mert félreértettem(?) a leírást. Ha valaki nekilát megvarrni, akkor a nyuszi szabásmintájához kell varrásráhagyás, ezzel szemben a ruha eleve fél centi varrásráhagyással van megrajzolva. Persze én a saját fejem után, erre is rászámoltam... Úgyhogy most varrhatok a ruhához egy nagyobb nyulat, a nyuszihoz meg egy kisebb ruhát...:)))
Egyébként nagyon tetszik a formája, ezt fogom tovább fejleszetni a későbbiekben.

4 megjegyzés:

Lidércke írta...

Nekem a tied jobban tetszik, mint az eredeti. :) Amúgy nekem is kezd húsvéti hangulatom lenni. :D Már többször gondoltam rá, hogy nyulat kéne varrni, csak én még nem álltam neki. :)

treboretta írta...

Nagyon édes lett!:D

Jandó írta...

Irtó aranyos lett. :) Nekem még így bő ruhában is tetszik, olyan kedves lesz tőle.

brigi írta...

Köszönöm lányok! Nagyon kedvesek vagytok!
Azért varrtam már neki méretre szabott ruhát... Majd mutatom. Még kicsit díszítgetem.