Új, öltöztethető figurák

Végre ennek is eljött az ideje! Már évekkel ezelőtt terveztem, hogy készítek olyan figurákat, amiket könnyen lehet öltöztetni, kaphatnak váltás ruhát, pizsamát, miegymást. Hiszen ennél jobb szórakozás mi lehetne, ha az ember (gyereké)nek egy ilyen ölelnivaló kedvence van? 


Aztán következett néhány év kihagyás a boGár krea aktív életében, így eltolódott ez az ötlet.
Most azonban végre itt vannak! Nagyon megszerettem őket. Jó megérinteni, kézbevenni őket, arcukat pedig nagyon kedvesnek találom. Be kell valljam, még beszélgetni is szoktam hozzájuk, együtt válogatunk a textilek közt: melyik lenne a legideálisabb ruha alapanyag?


Valamivel kisebbek lettek a korábbi állatfiguráimnál, karcsúbb a testük az egyszerűbb öltöztethetőség miatt. 27-36 centisek, fajtától függően - mivel a nyuszi füle hozzáad a magassághoz jócskán -, szerintem éppen ideális méretűek. 


Jelenleg többféle szoknya - pörgös nagyon hullámos, kicsit kevésbé bő hullámos, egyszerű A-vonalú -, nadrág, lányoknak plusz pizsama képviseli a ruhatárat. Mindegyikük kap sálat, ami többnyire rugalmas pamut anyagú, háromszor körbetekerhető sima vagy körsál. 
Nagyon fontos kiegészítőjük a kabala szív, ami mindig jó szolgálatot tesz nehéz helyzetekben, mert a legkisebb zsebben vagy marokban is könnyedén elfér és jó adag bátorságot, szerencsét és szeretet áraszt magából, amikor arra van szükség.

 

Annyit mindegyik figurámról elmondhatok, hogy nagy örömmel és szeretettel készítem őket. Sok simogatást és kedves szót kapnak tőlem és ugyanerre vágynak új, örökbefogadó anyukájuknál, apukájuknál is.


 Az elkészült és még gazdátlan állatkákat itt a boltban találod. Ott több praktikus részletet is olvashatsz róluk és több fotón is megcsodálhatod őket.

Köszönöm, hogy itt vagy velem és elolvastad a bejegyzésemet!


Ha szeretnél értesülni a legfrissebb újdonságokról, akciókról vagy ha szívesen bekukkantanál a kulisszák mögé, akkor kövess facebookon vagy Instagramon!


         

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon édesek,szeretgetni valók! Gratulálok!💖☀️🤗

boGár krea írta...

Köszönöm szépen! Szeretgetem is őket, amíg nálam laknak. 😊