Csípős hideg időben

...sokkal könnyebb a karácsonyra hangolódni. Csöppet sem csodálkozunk már a téli kabáton (főleg, hogy 1°C-ban indultunk reggel iskolába, óvodába), így az sem meglepő, hogy eszkimó kisfiú és kislány mosolyog vissza rám az asztalról. Persze a hóember talán még korai, de olyan bájosak együtt.

Nagyon elvetemült dolog még ilyenkor erről beszélnem? Ugye, nem csak én vagyok az, aki már az ajándékokon töri a fejét? Sőt, be kell vallanom, el is kezdem beszerezni őket, így nem marad minden az utolsó hónapra. Különös tekintettel arra, hogy csöppet sem szeretem a bevásárló központok karácsonyi... hmmm... forgatagát.
Persze a vásárokét annál inkább! 
Ti hogy vagytok ezzel? Eszetekbe jutott már az idei karácsony?

6 megjegyzés:

krealady írta...

Naná! Az adventi naptáron dolgozom már hetek óta. Cserebere akciókban szerzem be az ajándékokat, és így hosszabbítom én is magamnak a hangulatot. Jól esik. Én sosem hagyom a végére a vásárolgatást, bár én meg szeretem a karácsonyi kavalkádot, hangulatot.

Névtelen írta...

Nagyon aranyosak ezek a figurák!
Ilyeneket fogsz majd árulni a meskán ???

boGár krea írta...

Na jó, akkor nem lógok ki nagyon a sorból. :)

Zsófi, lehet, hogy lesz a Meskán is, de e-mailben is egyeztethetünk.

katafolt írta...

Varrok már karácsonyra is, de nem mutogatom még, tudom, hogy a többség viszolyog tőle, és valahol igazuk is van...a nagyobb áruházak nagyon agresszíven hajtanak már jó előre minden ünnepre, s mire eljön az ideje már a könyökünkön jön ki, nehéz úgy örömmel készülődni.Ebbe a sorba nem szeretnék beállni. Persze valahogy el kell adni, amit az ember lánya varr, úgyhogy meg tudom érteni azt is, aki időben akar vevőket szerezni. Még nem jutott eszembe a nekem tetsző megoldás, hátha itt majd megfogalmazódik az is :)

boGár krea írta...

Kata, pont ezért kérdeztem én is. Nem szeretnék senkinek az agyára menni azzal, hogy már most karácsonyozni kezdek. Persze nem csak ez jön, de azt a magamnak tett ígéretet, hogy mindent mutatok sorban, ahogy elkészül, így tudom betartani. (Csak hogy ne csak félkész dolgok sorakozzanak az asztalomon egyre nagyobb halmokban...)

Gerti írta...

Karácsony?Soha sincs korán.Én tanár vagyok,úgyhogy a nyári szünetben több szabadidőm van.Már ekkor elkezdtem készíteni a dekorációt és az ajándékokat.Mutogatni nem mertem, hátha furcsán néznek rám.