December 14.

Ma minden függeszthető dísz 10 % kedvezménnyel vásárolható meg.
A mai kód, amit üzenetben írjatok meg a kedvezmény érvényesítéséhez: dísz10.


Ezen kívül a mai javaslatom, hogy a sok csokimikulás és mézeskalács, meg a többi karácsonyt megelőző és követő édesség - más néven öröm bomba - között azért iktassunk be időnként némi egészséges csemegét is. (Bár nekem meggyőződésem, hogy az előbb említettek sem ártalmasak, csak okosan kell elbánni velük.)
Egyik kedvencünk ebben az időszakban a gyümölcs saláta.
Nem igazán szoktam bonyolítani, egyszerűen abból készítem, ami van itthon. Mostanában általában alma, narancs, mandarin, ananász, banán kerül bele falatnyi darabokra vágva, némi befőttel megbolondítva: baracknak kell lenni benne a fiúk kedvéért, de lehet meggy és cseresznye is. Ilyenkor egyszerűen csak ráöntöm a befőtt levét és kész is van. Ha az nem kerül bele, akkor vagy natur joghurtot teszek rá, vagy összekeverek némi mézet citrommal és ebbe forgatom az egészet. Mindegyik finom és így könyörögnöm sem kell, hogy egyenek egy kis gyümölcsöt is.


Persze aki játékos kedvében van, az készíthet ezekhez hasonló vidám kompozíciókat, tuti siker lehet a gyerekeknél. (Számtalan további ötletet találhattok Jill blogján.)

Nincsenek megjegyzések: