Gyerünk ki a kertbe!

Nyakunkon a hosszú hétvége, amikorra illik valami kinti programot tervezni. Na, meg persze be kell vallanunk: igen csak vágyunk rá, hogy süttethessük a hasunkat a szabadban. Épp ezért kapjuk elő a bográcsot vagy a grillsütőt, vegyük elő a kerti bútorokat, ha eddig még nem tettük meg, csődítsük össze a családot vagy a barátokat, esetleg mindkettőt és máris kezdődhet a majális a kertben!


 forrás: 1, 2, 3, 4
Díszítsük ki a tányérokat, poharakat egyedi mintával, így mindenki könnyebben megtalálja a sajátját.
Festett kavicsokkal leszoríthatjuk a terítőt, a szalvétákat a szél ellen. Remek elfoglaltság lehet a gyerekeknek a kavicsok megfestése, amíg a felnőttek beszélgetnek.

forrás:  5, 6

Készíthetünk a hangulatnak megfelelő, stílusos desszertet. (Néhány marcipándísz csodákat tehet egy egyszerű csokis muffinnal is.)

 forrás: 7, 8

 Az sem baj, ha éjszakába hajlik a mulatság, sőt! Borospoharakba állított mécsesekre apró lámpabúrákat hajtogathatunk, ezeket állítva az asztalra. Persze ne csak erre használjuk a poharakat!

 forrás: 9

 A kültéri izzósorokat nem csak karácsonykor használhatjuk, nyári estéken is igazán meghitt hangulatvilágítást alakíthatunk ki segítségükkel.

 forrás: 10, 11, 12




Nincsenek megjegyzések: