Textil tárolók - 10 ötlet képes leírásokkal

Néhány egyszerűbb és munkaigényesebb dobozt, tartót, fali tárolót gyűjtöttem ezúttal össze, amit textilből, akár varrás nélkül, vagy viszonylag kevés munkával megvalósíthatunk.

Először nézzük azokat, amihez tű, cérna sem kell, csak némi filc anyag. Az elsőhöz csak a szabásmintát kell kiokoskodnunk, ami a képet látva nem is tűnik nehéznek. (ha kész szabásminta nélkül dolgozunk, először mindenképp papíron, papírból próbálkozzunk) Szerintem apróbb ajándékok csomagolásához is igazán egyedi körítést nyújt.

 
Ez pedig egy lépésről lépésre bemutatott dobozka, amihez szintén csak filc anyag, olló és ragasztó kell.

Kissé komolyabb feladat egy komplett doboz megvarrása, de leírások és képek kíséretében nem is olyan nagy ördöngősség.


 képes leírás itt

Ha pedig már vannak gyönyörű fonott kosaraink, de féltjük kényesebb tárgyainkat beletenni, akkor béleljük ki. Leírásokat akár magyar nyelven is több helyen találhattok, például itt és itt.

vagy angolul képekkel itt

forrás és képes leírás  itt és itt 

Falra is készíthetünk látványos rendszerezőt. Ehhez ugyan nincs leírás, de mivel filcből készült, szegésre, kifordításra nincs szükség, egyszerűen csak jelöljük be a zsebek helyét és varrjuk végig.


A falra akaszthatunk nagyobb tartókat, akár egy egész sort  például játékok, piperék, de még a szennyes tárolására is.Textil táskák szintén alkalmasak tárolásra, szükség esetén pedig magunkkal vihetjük a piacra is.

 képes leírás itt

Nincsenek megjegyzések: