Barátságos családi körben

Tegnap az M1 Család-Barát Magazin műsorának vendége voltam, a kreatív sarokban karácsonyi díszeket készítettünk a gyerekekkel. Vihettem a fiúkat is - ők a kockás ingesek -, így a család hetvenöt százaléka szerepelt a műsorban. Jobb oldalamon Marci, balomon a három pici ovis között Benedek.


Mondhatom rettenetesen izgultam előtte, nagyjából addig, míg oda nem értünk. Olyan szívélyes fogadtatásban volt részünk, olyan kedves, közvetlen volt mindenki, hogy minden félelmem rögtön elszállt. Remek csapat dolgozik együtt, a műsor címéhez híven tényleg családias, barátságos légkör uralkodik a stúdióban. Érdekes és izgalmas élmény volt belesni a kulisszák mögé.
 Eleinte a fiúk is kissé megilletődve nézelődtek, de mire adásba kerültünk feloldódtak és adták önmagukat. Ők egyébként Szalay Krisztával is szerepeltek a műsor elején és végén táncoltak, énekeltek. Persze Krisztával nem nehéz jól érezni magát bárkinek, végtelenül melegszívű, mosolygós, aranyos, mint ahogy Dióssy Klári is.Tökéletes napunk volt!
Annyi biztos ezek után, hogy legközelebb már nyugodtan indulok hozzájuk - ha minden igaz, nem is olyan sokára.

A december 18-i adás az MTV Videotárában itt újra nézhető.
(mi 0:22:30-nál, 0:39:40-nél és 1:08:10-nél szerepelünk)

Nincsenek megjegyzések: