Májusi naptáram

Május az egyik kedvenc hónapom. Idén is jó előre betelt már a naptáram, minden hétvégére akad programunk. Így a hétvégék egy része is a boGár kreáé, a többi a családé.
Most vasárnap, május 5-én 10-17 óra között a Millenárison várunk benneteket a Babanet Anyák Napján. A vásár mellett rengeteg színes programra készülhettek, például lesz sok egyéb közt Ringató, Kolompos táncház, bábszínház, kézműves foglalkozások, játszóház. Pontos, részletes programot itt  találtok.

 kép forrása: babanet.hu

Az ezt követő hétvégén két helyszínen is találkozhatunk:
Május 11-én szombaton az ArtCube kézműves és iparművész piacon várunk benneteket. A rendezvény a Debreceni Egyetem főépületében kerül megrendezésre, a részvétel ingyenes. Részletes programjáról és a kiállítókról folyamatosan tájékozódhattok az ArtCube vásár Facebook oldalán.


Szeretettel várunk tehát benneteket mindkét helyszínen! Ha bármilyen kérdésetek merülne fel ezekkel, vagy bármi egyébbel kapcsolatban keressetek bátran! Elérhetőségeimet a kapcsolat menüpontban megtaláljátok.

Közben persze még itt a majális - ez a családé, WTCC - ez a fiúké, Pünkösd - mindenkié. Ezek után lesz még majd esküvő - nem a miénk-, 10. házassági évforduló - a miénk :) -, szülinapok, ovis, sulis programok... szóval nem unatkozunk!

Szép májust nektek is!

 kép: pinterest

Nincsenek megjegyzések: