Friss külső a blogon

Aki mostanában benézett a blogra észrevehette, hogy napról napra változott (némi finomítás még mindig hátra van, de az már nem szembetűnő). Eddig sem volt túl tarka vagy rendezetlen, de mostanra egy harmonikusabb képet és egy új rendszert alakítottam ki.
Hatalmas köszönettel tartozom Szilvinek, a Pillecukor blog szerzőjének. Olyan egyértelműen és alaposan magyarázza el az egyes elemek szerkesztését, hogy ugyan hatalmas munkával, de hiba nélkül sikerült mindent megoldanom.


Kikerültek az oldalsávba a média ikonok, így egy helyen, egységes arculattal jelennek meg. A kis borítékra kattintva például máris írhattok nekem e-mailt. Ehhez ez a bejegyzés volt segítségemre.

Alatta tudtok feliratkozni hírlevélre, amit hetente tervezek kiküldeni. Erről később részletesebben írok majd.

A Meska boltjaimba ezentúl a nagy kék körökre kattintva juthattok el. Nekem jobban tetszik, mint a sok apró kép, ami előtte volt. Nyugodtabb, letisztultabb, rendezett.

Elkészítettem a legördülő menüsort, így a nagyobb témák között most már könnyű navigálni. Ennek az írásnak a támogatása nélkül biztos nem ment volna!
Összefésültem a két korábbi blogomat, így az ötletelőről átkerültek a bejegyzések ide. Miközben más blogokat olvastam jöttem rá arra, hogy persze jó, hogy vannak a tematikus oldalak, én mégis szívesebben olvasom azokat rendszeresen, ahol változatosak a témák. Ezért döntöttem így. Meg azért mert szeretnék sokkal többet blogolni, mint tavaly (hm, az nem lesz nehéz!). Viszont rém unalmas lenne - nektek is és nekem is -, ha minden nap azt mutatnám csak, hogy éppen bevarrtam egy cipzárt vagy kihímeztem a nyuszi arcát.

Ami pedig az egész lavinát elindította az volt, hogy töprengeni kezdtem a blog életéről és arról, hogyan is kapcsolódik ez a munkámhoz. És rá kellett jönnöm, hogy tulajdonképpen a blognak (és a Meskának) köszönhetem, hogy a kezdetekkor be tudtam indítani a vállalkozásomat. Hiszen ha itt nem találtok rám, akkor még most is üldögélhetnék az első adag figurámmal itthon anélkül hogy bárki tudna rólam. Szóval igen csak nagy hálátlanság volt részemről, hogy ennyire elhanyagoltam ezt az oldalt! Persze tudom, a facebook megjelenése nagyban közrejátszott ebben, de úgy érzem, a kezdeti varázsa odalett. Jó és hasznos, de másra való: semmiképp sem tudja pótolni a blogbejegyzéseket!

Szóval igyekezni fogok. 
Velem tartotok?

6 megjegyzés:

Anett írta...

Naná!!:)) Nagyon tetszik az uj blog, es örülök, hogy rád találtam mert ezekből az uj probálkozásokból én nagyon sok erőt meritek. Szóval köszönöm!! Puszi erte es sok sikert!

boGár krea írta...

Köszönöm, kedves Anett! Várlak örömmel!

Orbán Szilvi írta...

Szia! Nagyon örülök, hogy segítettek a bejegyzések, ha kell segítség, nyugodtan keress meg, tudod, hol találsz ;)

boGár krea írta...

Én is örülök! Köszönöm, és biztosan keresgélek még célirányosan nálad, amellett, hogy olvasgatom a napi posztokat.

a Matula ikrek írta...

Itt leszünk, és olvasunk! :)

boGár krea írta...

Köszönöm! Szeretettel látlak benneteket! :)