Új kedvezmény rendszer

Az egyszerűbb és pontosabb követhetőség érdekében új kedvezmény rendszert vezetek be. 
Ezentúl nagyobb engedményre jogosító kuponokat fogok kiküldeni hírlevélben legalább havonta egyszer, időnként többször is.
Ez váltja fel az eddigi vásárlások után járó 5 %-os kedvezményeket. Természetesen az eddig kiküldött kuponokat a rajtuk szereplő időszakon belül továbbra is felhasználhatjátok.

Az új rendszert én is egyszerűbben tudom kezelni és nektek is mindig szem előtt lesz az aktuális akció, felhasználható összeg, ingyenes szállítás, stb., nem kell keresgélnetek a régi levelek közt.


Persze ehhez szüksége feliratkozni heti hírlevelemre! Ide kattintva megtehetitek vagy az oldalsávban és a bejegyzés végén található dobozon keresztül is.
A kedvezmények mellett küldök kreatív ötleteket, műhelytitkokat, újdonságokról szóló posztokat.
(Ahhoz, hogy ne a levélszemét közé kerüljön az e-mailem, kérlek jelöljétek a saját levelező rendszeretekben "nem spam"-ként, ha nem érkezik meg szerdán.)
Hogy lássátok, mire számíthattok, íme egy korábbi - a 2015. március 11-i - hírlevelem részlete:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elkezdjük lassan otthonunkat is húsvétra felkészíteni. Ezen a héten elsősorban a dekoráció kerül előtérbe. Itthon már felraktam a nyuszis zászlófüzért (olvashatsz róla a húsvéti dekor tippek között) és a fürjtojásos koszorúkat, amit tavaly készítettem. Fűzfavesszőből hajlítottam alapot hozzá ovális formára, majd ráragasztgattam a kifújt tojásokat ragasztó pisztollyal. A bejárati ajtó mellé a legnagyobb került, erre néhány barka ágat is tűztem. Egyszerű spárgával kötöttem fel. (Tojásokat a Butlersben vettem, idén is kapható - én a webshopból rendeltem, egy sem tört össze.)

A továbbiakban mutatok pár ötletet, hogyan készíthetsz te is ízléses dekorációt otthonra.
Böngészhetsz korábbi tavaszi és húsvéti bejegyzéseim közt is, hátha ott találod meg az igazit.
Heti témák, aktualitások
Hozzuk be a tavaszt

Valódi otthonokból származó ötleteket hoztam, amivel tavasziassá varázsolhatod odabent a hangulatot - nagyon egyszerűen, mégis látványosan.
Itt találod a gyűjteményt.
Húsvéti dekor tippek

Három hét múlva húsvét. A díszítést már most érdemes elkezdeni, de legalább megtervezni. Egyszerűségükben szép ötleteket gyűjtöttem össze.

Ide kattintva nézheted meg.
Műhely pillanatok

Érkezett hozzám egy rendelés pingvin figura varrására, amilyet eddig még nem készítettem. Így most meg tudom mutatni, hogyan zajlik egy játék készítése tervezéstől az utolsó öltésig.

Itt olvashatsz róla.
További cikkekért, ötletekért nézz körül a blogon: bogarkrea.blogspot.com

Emlékeztetni szeretnélek, hogy ha

 még nem használtad fel a múlt héten

 kapott kuponodat a madárkákra, ma 

éjfélig megteheted. Sokféle 

csomagot összeállítottam azóta 

több színben és vegyes változatokban 

is. A kedvezmény a 

boltban feltüntetett árból 

kerül levonásra.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tehát, ha szeretnél részesülni a kedvezményekben, megkapni a legfrissebb híreket, a legérdekesebb bejegyzések összefoglalóját, iratkozz fel heti hírlevelemre, akár rögtön ide kattintva:


Nincsenek megjegyzések: