Letölthető naptárak 2016

Tartom magam a szokásos évkezdéshez, hozom nektek a kedvenceimet a letölthető naptárak közül.
A sajátjainkkal már elkészültem. Ahogy eddig mindig, most is magam szerkesztettem a havi naptárakat A4-es méretben, így eleve benne vannak a családi ünnepek. Ezekből az aktuális lap mindig a hűtőszekrény ajtajára kerül. Beírható táblázat formátumú, így mindig szem előtt vannak az aktuális teendők.
A másik idén a filofaxom - ami külön bejegyzést érdemel.

De jöjjenek a naptárak! Az első Sara Woodrow akvarell képeivel. Mivel a naptár kicsi rajta, így inkább csak dekorációnak alkalmas, de annak tökéletes.


 A (my) unfinished home rögtön háromféle verziót kínál. Mindegyikben elég hely van ahhoz, hogy beleírhassunk, de letisztult egyszerűségükkel üresen is mutatósak. Nagy előnyük, hogy hétfővel kezdik a hetet, szemben a legtöbb angol nyelvű naptárral.



 Az A4-es oldalt hosszában felezett formában készült a lemon thistle egyik naptárja. Jól használható a havi fontos teendők, programok listázásához.


Ha a lehető legtöbb helyet szeretnénk kihasználni egy havi naptáron és fontos, hogy jól áttekinthető legyen, akkor pearodie és a 7th avegnue verziói lehetnek a befutók. Én az ilyeneket részesítem előnyben, a sajátom is hasonló, csak álló formátumú.



Végül egy játékos naptár, ami feldobja az íróasztalt. Több színben letölthető az a piece of rainbow oldaláról.



Nincsenek megjegyzések: