Alvó figurák


Új, de legalábbis továbbfejlesztett figurát mutatok most nektek. A cél az volt, hogy az öltöztethető állatok mintájára egy kedvezőbb árú, de nagyon hasonló játékot hozzak létre.
A nadrágja a test része lett, így egyéb ruhadarabok nélkül sem meztelen. Ezáltal összességében gyorsabban lesz kész figura belőle, elhagyhatóak az egyéb ruhadarabok.
Persze mivel a mérete azonos az öltöztethető tesóéval, így a lehetőség megmaradt, hogy ő is kaphasson szoknyát, nadrágot.




Az alábbi képen jól látszik, hogy nagyon hasonlítanak egymásra, mégis van néhány különbség. Az eddig felsoroltakon kívül még a csukott szemek és a szív kiegészítő, ami az öltöztethetőnél egy külön kabala, az alvó cicánál pedig a mellkasára hímzett ragyogó változat.
Számomra mindkét forma nagyon kedves. Remélem ti is megszeretitek őket!



 Az elkészült és még gazdátlan játékokat itt a boltban találod. Ott több praktikus részletet is olvashatsz róluk és több fotón is bemutatom őket.

Köszönöm, hogy itt vagy velem és elolvastad a bejegyzésemet!


Ha szeretnél értesülni a legfrissebb újdonságokról, akciókról vagy ha szívesen bekukkantanál a kulisszák mögé, akkor kövess facebookon vagy Instagramon!


         
 

Nincsenek megjegyzések: