Közeledik... az akció!

Úgy tűnik én már másról nem is tudok most beszélni. Hiába no, nagy dolog az ha az ember elsőszülöttje először megy iskolába. Nekem legalábbis óriási. Biztosan azért is, mert én magam mindig nagyon vártam a sulikezdést, imádtam könyveket csomagolni, rakosgatni az új ceruzákat, rendezkedni az íróasztal fiókjaiban. Jól van: nevezzetek eminensnek, strébernek, vállalom! :) Ez legyen a legrosszabb tulajdonságom!
Térjünk végre a lényegre: ezt a napot meg kell ünnepelni! Itt nálam ezt azzal tehetitek, hogy meglepitek a lurkót egy kis ajándékkal. Én pedig azzal könnyítem meg a dolgot, hogy
szeptemberig ingyenesen postázom a csomagokat!
 Ez a kedvezmény a blogolvasóknak és a facebookos követőknek jár, hálából azért, hogy itt vagytok. Ezért kérlek benneteket, ha szeretnétek élni vele, azt jelezzétek külön csak pár szóban.
Válasszatok a Meskáról vagy keressetek egyedi kérésekkel bátran.
Alább látjátok a kínálat egy részét. Kattintsatok rá és máris ott lesz a többi is, a részletekkel együtt.

                                          
Mellesleg nem csak én vagyok ennyire lelkes. Nézzétek Toni Design Dazzle oldalát. Ő "Vissza az iskolába" partihoz ad ötleteket. Például ilyeneket:



Az ősznél maradva pedig megmutatom nektek a mai nap nagy pillanatát:


Megjöttek a traktorok szántani, kis gumicsizmás apróságok várták őket a kert végében. Lelkesen integettek és a traktoros bácsi volt olyan kedves, hogy még dudált is nekik. Nagy az öröm! :)



2 megjegyzés:

Aledi írta...

:) Én is stréber voltam, szerintem a legtöbb kislány az az elején.

Névtelen írta...

(visszafelé..)"Édes élet Toscánában... Legalábbis felér vele.
Az iskola bizony nagy dolog, ünnepelni való...
A kék csomagoló papírt és a piros cimkéket, ha meglátom valahol még mindíg a régi Ápisz illata jut eszembe, és ez jó....
Fél délutánokat töltött ott az ember...
És bizony kell a ráhangolódás...Erika