Levendula szívből(ben)

Most, hogy igazi tél van, valahogy jobban esik kézzel varrogatni, mint a varrógépnél ülni. Ezért is készültek most ezek a levendulavirággal töltött gyapjúfilc szívek. Leginkább a lakás díszeiként vagy a ruhák őrzőinek tudom elképzelni, de akár kulcstartóként, sőt kabalaként is megállják a helyüket.
Egyelőre halvány lila, rózsaszín, piros és natúr színben kaphatóak. 
Részletes leírásukat a boltban itt megtaláljátok.




Ami pedig most a kedvencem, az az aprócska (4,5x3,5 cm) medál, ami szintén levendulát tartalmaz. Aki szereti ennek a hasznos kis virágnak az illatát, annak garantáltan nyugodt, kiegyensúlyozott napot biztosít.
Nem mellesleg valahol olvastam egyszer, hogy ez az egyik legkedveltebb, legkívánatosabb illat hölgyeken a férfiak számára. (Nem tudom ez mennyire tudományos, de az én férjem nagyon szerette rajtam a levendulás parfümömet. Sajnos már nem kapható, pedig nekem is a kedvencem volt, azóta is hasonlót keresek.)


És ha már szóba kerültek az ékszerek, elkészítettem a bagoly fiókák kicsinyített mását, szalagon függő nyaklánc változatban. Hogy tetszenek?


2 megjegyzés:

Eszter/SubRosa írta...

Mennyire jön át a levendulaillat a vastag, tömör filcen? Én eddig csak vékony pamutvászonba varrtam bele.

boGár krea írta...

Tökéletesen átjön. (Én is tartottam tőle először.) De benne vannak lezárt zacskóban, azok egy kisebb dobozban, ami egy nagyobb dobozban. Ha ezt kinyitom rögtön árad felém az illatuk. Tehát tökéletesen átjárható a filc! :)