Vélemények

Köszönöm véleményeiteket, fotóitokat, melyek mindig jókor érkeznek és mindig szívmelengető érzéssel töltenek el. Ilyenkor eltűnnek a kételyek, a kérdések és a fáradtság legkisebb morzsája is. 
Köszönöm!
Néhányat közzéteszek, hogy lássátok mennyire örülök! 

2015.03.14.

Brigi gyönyörűen dolgozik, nagyon szép kis nyuszit kaptunk tőle. És a karácsonyi zűrzavar ellenére szuper gyorsan eljutott hozzánk! Köszönöm!  
Ildi, 2015.01.01.

"Anyuék tegnap előtt meghozták (a falvédőt) és Julinak nagyon tetszik. Szinte magán kívül van a gyönyörűségtől az én kislányom. Ahányszor meglátja a falvédőt (beleértve minden egyes alkalmat, amikor bevonszol a szobájába, hogy megmutassa - naponta kb. hatszor) izgatottan kalimpál és mondogatja, hogy Cica! Baba! See? (Látod?). Tegnap este kis gond volt az elalvással, mert annyira lázba jött a falvédőtől. Másfél órán keresztül énekelt, és mondogatta a kis versikéit, majd hajnali egykor ismét arra ébredtünk, hogy dalol... Szóval igazi sikerről beszélhetünk! :)"
2014.12.28.

 Több kép és a falvédő története itt elérhető.

"Villámgyorsan megérkeztek az állatok, gyönyörű a varrásuk, szuper a formájuk, helyesek. Amikor a férjem meglátta őket szívből kacagott.Köszönjük."
Molla 2012. 08.30.
"...csak most tudtam megnézni a csomagot. Annyira tökéletesen aranyosak a barátok, hogy nem is tudom, hogyan váljak meg tőlük, holnap ajándékba viszem barátaim kislányának. Nagyon szépen köszönöm a munkádat. Honlap elmentve!!!
Szeretettel üdvözöllek, Rita"
2012.08.26.

"Nagy sikere volt a garázs batyunak! Nagyon szépen elkészített játék, gratulálok az ötlethez is!"
Ildi 2012.08.07.


"Kedves Brigitta! Nagyon szépen köszönöm a cicuskát. Tüneményes! Igényes, szép alkotás. Sok, hozzám hasonlóan elégedett vásárlót kívánok Önnek!"
Eszter 2012.06.22.


"Nagyon örült a kislányom ennek a kedves LilaNyúl-nak, ami a születésnapjára készült. Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan és gördülékenyen ment minden:)"
Violett 2012.05.01.

"Köszönjük szépen a babát, már bekerült az adventi naptár egyik zsákjába!:) Annyira szépséges, hogy szeretnénk hozzá párt is majd!!!!! Köszönjük!!!!!!"
Ági 2011.11.30.


"Kedves Brigitta!(bogár krea) Nagyon meg vagyok elégedve!Köszönöm,hogy megoldottuk a szállítási módot!És a cica amit rendeltem a kislányomnak meseszép!"
Anna 2011.11.21.

"A világ legszebb mini cicáját kaptam, teljesen egyénre szabva, köszönjük szépen, nagy örömet okozott."
Kriszta 2011.10.17.


"A sok ötletes holmi közül nehéz volt választani, de a pingvinek jó választás voltak. feldobták a téli reggeleinket, nagyon szép munka!"
Boro 2011.08.15.

 
"Csodálatos a cicus,Lánykám nagyon örült neki!Minőségi,ügyes kezek munkája!!!Köszönöm a türelmet is!"
 Bekke 2011.08.07.

"Tündéri aranyos, igazi übermacska! Mikor kibontottam a csomagot a kolléganőim egy emberként sóhajtottak, annyira tetszett nekik! :)"
Évi 2011.07.26. 


"Brigi fergetegesen gyors és rugalmas! Külön kérésemnek is azonnal eleget tett. Nagyon szépek a munkái,a párnák a szobámba tökéletesen illenek.Köszönöm"
Andrea 2010.07.22.


A fotók nem mindenütt a véleményekhez kapcsolódnak, azoktól függetlenek. Sajnos név és az érkezés dátuma nélkül gyűjtöttem össze őket, így "csak" illusztrációként szerepelnek.
További sok-sok vélemény olvasható a boltomnál is:
http://www.meska.hu/Feedback/index/4706/1

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Már sok helyen kerestem teksztil hajcsatot, de ezek a legszebbek amiket eddig láttam.