Gouba után

Alapvetően jól éreztem magam tegnap, igazán pazar a környezet, kedvesek az emberek és a szervezésre sem lehet panaszom.
Most már tudom, miről írtatok néhányan korábban. Igazán felemelő érzés azt a sok kedves, vidám, sőt az én asztalomnál mosolygóssá váló arcot látni, elismerő szavakat hallani. Féltem kicsit attól, milyen lesz szemtől szembe kerülni "a vásárlóval". Felesleges volt... :)
Bár hulla fáradtan jöttem haza este, és azt terveztem, ma csak a házimunkának szentelem a napot, tudom, hogy nem így lesz. Feltöltődtem az élménytől! :D



Az időjárás elég vegyes volt tegnap. Kaptunk hideget, meleget, esőt, napot. A vásárlók is ehhez mérten érkeztek. Délelőtt nagyon kevesen voltak, aztán végre kisütött a nap. Nem volt tömeg, de azért folyamatosan voltak nézelődők. Leginkább a gyerekeket hiányoltam, pedig a játszósarok mellett kaptam helyet. Alapvetően inkább külföldiek, most főleg franciák látogatták a vásárt.
Azért voltak hazánk fiai, lányai is. :)




6 megjegyzés:

Piroseper írta...

Naggyon jól nézett ki az asztalod! :)

Tímel írta...

Biztosan nagyon jó érzés egy vásáron az asztal mögött állni :) Látni a sok mosolygós embert, akik azt se tudják mit fogjanak meg :)
Nekem fontos az érintés. Volt már olyan, hogy tetszett, de amikor megfogtam szúrt, és olyan is, hogy nem tetszett, de öröm volt érinteni :) Ezért szeretek vásárokban nézelődni :) Hangulata van. Olyan jó személyesen a készítőtől átvenni a vásárolt terméket, váltani két szót :) Szeretem.

Ledorka írta...

Nagyon klassz standod volt! Izgalmas, jó élmény lehetett. Egyszer kipróbálom. ;D

Timi írta...

Hú de szép az asztalod! De jó lenne látni élőben a sok szépet, amit csinálsz.:)
Miért volt hiányérzeted?

boGár krea írta...

Köszönöm Piroseper! :)

Tímel! Tényleg jó volt! Kicsit furcsa is volt először az asztal túloldalán...:)

Lidércke, ajánlom, hogy próbáld ki! Biztos neked is tetszene! ;)

Timi, köszi! Nos, a vásárlókat hiányoltam leginkább... :)

Sára írta...

szép volt a standod, gratulálok a sikerekhez! :)