Bálint

Idén épp szombatra esik Valentin nap, amit nevezhetünk a szerelmesek napjának is, de dönthetünk úgy, hogy számunkra nem erről szól. Tölthetjük a legjobb barátainkkal, szeretteinkkel, szórakozhatunk, játszhatunk, kirándulhatunk közösen. 
Ugyanakkor tökéletes lehet akkor is, ha fogunk egy jó könyvet vagy elindítunk egy - nem feltétlenül romantikus - filmet és ki sem bújunk a takaró alól. Persze csak akkor, ha nem bánatunkban választjuk ezt.

Mi sosem kerítünk nagy feneket ennek a napnak. Többnyire ugyanúgy telik, mint a többi, bár azért mindig meglepem a fiúkat valami aprósággal - leginkább sütivel. És persze bármikor örülök egy szál virágnak, tehát ilyenkor is. De nem kényszer, egyszerűen csak egy jó alkalom ez is a kedvességre.

Nem is bombázlak benneteket szerelmes ötletekkel, millió szívvel és rózsaszín habos cukiságokkal (de ha erre vágytok, itt találjátok a korábbi gyűjteményt). Mutatok helyette pár szép képet, ami engem feldob vagy megmosolyogtat. Okozzanak nektek is örömet!



 


 Képek forrása a Pinterest albumaimból elérhető: itt és itt

2 megjegyzés:

Anett írta...

Először is kellemes kikapcsolódást a Mátrában, én Pásztón születtem, nem tudom merre mentetek de feltételezem érintetétek. Imádtam a hegyeket, ma is persze, mindig vmi hűvös nyugalom árad belőlük. Minden évszakban gyönyörű. Érezzétek jól magatokat!!
Az pedig, hogy hirlevelesként először láthatom az uj batyusaid nagyon nagy öröm számomra. Sok sikert nekik is.

boGár krea írta...

Köszönjük szépen!

Ugye, hogy érdemes hírlevélre feliratkozni? ;)
Nem vicceltem, mikor azt írtam, hogy lesznek exkluzív tartalmak és először értesültök sok mindenről.